Voorbereiding thuis

Als u voor de behandeling naar de kliniek komt, is het van belang, dat u thuis een douche of bad heeft genomen en dat nagellak, valse nagels, make-up en een eventuele tongpiercing verwijderd zijn. Neem geen kinderen mee naar de kliniek.

Als u onder narcose behandeld wordt, moet u nuchter naar de kliniek komen, d.w.z. ´s morgens niets eten en niets drinken: de avond voor de behandeling mag u tot middernacht wel eten en drinken.

De medicijnen, die u ´s morgens gewend bent in te nemen, neemt u gewoon in met een slokje water. Ook inhalers (pufjes) gewoon doorgebruiken. Plastabletten kunt u beter niet innemen. Als u insuline gebruikt: ´s morgens de helft spuiten van uw gebruikelijke dosis. Als u bloedverdunners gebruikt moet u hierover van te voren met ons overleggen. Indien gewend bent om pijnstillers te gebruiken, dan is alleen paracetamol toegestaan: andere pijnstillers werken namelijk bloedverdunnend.

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Bel 030 233 3542 of vul ons contactformulier in.

030 233 3542

Voor vragen en afspraken.

Adres

Biltstraat 423, 3572 AV Utrecht